söndag 3 juli 2011

Anlände till Las Vegas igår, 2 juli, efter nattstoppet i Hurricane. En väldigt behaglig bilresa där vi faktiskt lyckades pricka in tre stater på bara några timmar ;)

Vegas var det, först kom vi till ett Hiltonhotell strax utanför stan där receptionisten upplyste oss om att det var överbokat och att vi fick ringa till hotels.com för att få ett nytt hotell. (Jobb-Flashback here we come säger jag bara)! Sagt och gjort, vi fick låna deras business center för att försöka fixa allt. Strulet från Washington har gjort oss några erfarenheter rikare så vi tog det hela med ro. En knapp timme senare var vi inbokade på ett annat Hiltonhotell närmre stan. Frukost, parkering och transferbuss till och från Las Vegas ingår också. Dessutom fick vi tillbaka 25 dollar i kompensation. Inte mycket men alltid något :)

Första intrycket av Vegas? Med tanke på att vi kom direkt från fridfulla Grand Canyon kan vi väl säga så här:
Det var som att somna mitt ute i ingenstans för att sedan vakna under scenen på en hårdrockskonsert. Kalldusch, chock...kalla det vad ni vill, vi har nog inte hämtat oss riktigt än ;) Vegas är väldigt häftigt och MYCKET extremt. Ett lekland för vuxna. En stad där det är allt eller inget som gäller. Här finns inget som heter lagom. Man tror man har sett allt men så går man in i nästa byggnad och inser att i den här staden är inget omöjligt. Jag kan säga att vi sov gott den natten. 

I övrigt tar vi det lugnt idag, tänkte försöka oss på en utgång ikväll. Vi får se hur det går ;) Vet inte hur varmt ni har det hemma men här är det dryga 40 grader på dagen. Det känns ungefär som att gå runt och andas in bastu-luft. Lite traumatiskt för oss nordbor till en början, men vi börjar vänja oss.

Imorn ska vi fira nationaldagen med folket i Vegas. Ska bli spännande. På tisdag, 5 juli, drar bilen vidare mot L.A. och Hollywood. Så om vi inte kommer hem som planerat så är det antagligen pga vår nya filmkarriär ;)

Hare bra o såå! 
/Lisa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar