fredag 1 juli 2011

Grand canyon. Det går inte att beskriva med varken ord eller bild. Det är med största sannolikhet det vackraste jag sett. Vidderna, djupet, det obegripliga. Solnedgång på en klippavsats med en sol som glödde ner i horisonten. Alla solnedgångar är vackra, denhär  sprakade inte i alla nyanser av rosa ikväll, det var något annat. Känslan av att veta att solen har gått ner likadant i miljoner år, på samma plats vi satt har det sett likadant ut. Att inte riktigt veta vad som fanns i dalen, inte veta hur långt ner coloradofloden verkligen låg. Alla problem jag nånsin haft var som ett dammkorn i rymden. 

Efter lite körande är vi nu framme på ett indianinspirerat motel, till Lisas stora förtjusning:) mysigt inrett, med stamnamnen som teman på husen. Imorn bär det av mot..ingen aning! Vi får se helt enkelt! Planen är iaf att ta oss norr om grand canyon och sen vidare mot vegas! 

Ha det fääjnt!
/en något överväldigad Sara


Forts: 
1/7 2011!
Nu har vi kört och kört hela dagen! Henke pekade ut en ranch som verkade ashäftig så vi tänkte att ja varför inte! Stackars bilens stötfämpare... Det var grusväg, en bucklig sådan! Vi hade inte mött en enda bil och vi såg ingen ranch.. Bara en hel massa grus, öken och höga berg, det var underbart vackert:D stannade på vägen och köpte smycken av indianer, åt lunch på ett mysigt ställe med granskog runt omkring. Sen körde vi till colorado city, världens läskigaste stad.. Fullt med ungar i långa klänningar, med stora ögon över att vi gick o visade benen. Vu var snabba därifrån! Nu är vi framme i hurricane, fantastiskt hemlig stad men billigt motell! Imorn väntar ännu en dag i bil, countrymysik ich spektakulära vyer! Arizona och utha är vackert!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar