söndag 19 juni 2011

Our time in NYC!

Hej! Sitter på bussen till washington nu! Snart ska vi kolla på simsons! Nej skämt åsido! Grabbarna och lisa har somnat, Elin sitter härbrevid och hostar o jag lyssnar på myslistan!  

New york! Vilken stad! Vi kom dit runt lunch i onsdags efter en lång flygtur, satte oss på tunnelbanan och förundrades lite över allt folk.. "finn fem fel" har nog aldrig passat så bra som då! Chocken över hur mycket folk som rörde sig i staden satte sina spår i vår trötthet och vi slocknade tidigt den kvällen! Efter det har staden bara vuxit i våra ögon, det är verkligen en stad där du kan göra allt, alla möjligheter finns. Vi har gått och gått och gått, haft ont i fötterna men ändå velat gå lite till;) funderingen över hur mycket grönområden som finns, över alla små söta diners överallt, allt känns så självklart att detska va där! 

Stackars Lisa har blivit bortgift så vi får väl se om hon kommer hem;) och Henke är brasilianare om man ska tro han vi köpte smink av (läs: Henke köpte smink av..). Hoppet från Times' square finns på film och ja jävlar vad fint det blev! (dra ett streck i boken Jonas..) 

O ja juste! Nåt som va grymt fint var frihetsgudinnan i solnedgång från staten Island ferryn, man blev ju nästan lite religös där ett tag;)  

Och nu är vi på väg till stop 2, ingen av oss vet riktigt vad vibkan förvänta oss av Washington, och det känns rätt skönt! Vi har 2 saker vi vill se (vita huset och dendär kyrkogården) och resten är helt oplanerat. Sen blir det ju såklart att fira Elin o henkes tvåoetthalvtårsdag!!

Ta hand om er! (^^^)
/S 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar